1398/6/4 دوشنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور زارچ
تودیع و معارفه رییس دانشگاه پیام نور زارچ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه پیام نور زارچ با حضور  ریاست و معاونت محترم دانشگاه پیام نور استان وامام جمعه و مسئولین محترم بخش زارچ برگزار شد.

در این مراسم ابتدا دکتر میرحسینی، رییس دانشگاه پیام نور استان از زحمات خانم کبری مکاریان قدر دانی نموده و تلاشهای صورت گرفته توسط ایشان در این مدت را ارج نهاد. وی سپس با ابلاغ حکم دکتر جواد رمضانی ایشان را به عنوان اولین رئیس دانشگاه پیام نور زارچ منصوب و برایشان آرزوی توفیق روزافزون در انجام  امور محوله کرد.در ادامه ی مراسم امام جمعه بخش زارچ و مسئولین بخش زارچ و دهیاری محمد آباد ضمن قدردانی از زحمات خانم مکاریان، حضور آقای دکتر رمضانی را گرامی داشته و به بررسی برخی از مشکلات دانشگاه و انتظارات مسئولین و مردم از دانشگاه پرداختند.همچنین در این مراسم، مسئولین ستادی دانشگاه پیام نور استان و بخش، از زحمات مسئول سابق دانشگاه آقای محسن خلیلی که قریب به 8 سال بدون هیچ چشم داشتی مسئولیت دانشگاه را به عهده داشت تقدیر و تشکر کرده و هدیه ای هرچند ناقابل از طرف دکتر میرحسینی به پاس این تلاشها  به وی اهدا شد.