1398/4/12 چهارشنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز بافق:
برگزاری جلسه توجیهی کنکور سراسری در دانشگاه پیام نور مرکز بافق

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

با حضور کلیه عوامل اجرایی کنکور سراسری جلسه توجیهی ویژه این امر در دانشگاه پیام نور مرکز بافق برگزار شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه :پس از برنامه ریزی و تمهیدات لازم در خصوص برگزاری کنکور سراسری و تعامل با ادارات مربوطه توسط مسئولین دانشگاه ، دعوت از کلیه عوامل اجرایی کنکور جهت برگزاری جلسه توجیهی در خصوص مسائل مرتبط با این امر صورت گرفت.اعظم ابراهیمی رییس دانشگاه پیام نور  دراین جلسه و در حضور کلیه عوامل اجرایی کنکور پس از خیرمقدم و خوشامدگویی به مدعوین ضمن مطرح کردن این مورد که کلیه عوامل با تجربیات خود مسلط بر برگزاری این آزمون سرنوشت ساز می باشند اما تکرار ودقت لازمه هر امر مهمی است،به بیان پاره ای از موارد مهم در خصوص روند برگزاری کنکور سراسری پرداخت. قاسم زاده رییس اداره آموزش پرورش نیز ضمن تشکر از حضور عومل اجرایی خواهان تعامل و همکاری ویژه جهت هر چه بهتر برگزار شدن کنکور سراسری امسال همچون سنوات گذشته شد .

در پایان بازدید از سالن و فضای آماده شده نیز توسط رییس آموزش و پررش ،معاونین و مشاورین و...  صورت گرفت.