1398/4/12 چهارشنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز تفت:
بازدید دکتر علی زاده معاونت محترم اداری مالی سازمان مرکزی از دانشگاه پیام نور مرکز تفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

بازدید جناب اقای دکتر علی زاده معاونت محترم اداری مالی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور کشور از دانشگاه پیام نور مرکز تفت دیروز مورخه 11تیرماه و با همراهی دکتر میرحسینی رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد  و دکتر کمالی معاونت استان در مرکز تفت برگزارشد در این بازدید دکتر محمدی رئیس دانشگاه پیام نور تفت ضمن عرض خیر مقدم به ایشان در خصوص سابقه و تاریخ گذشته و داشته های دانشگاه مرکز تفت و شرایط استثنایی و خاص ان در استان و منطقه مطالبی بیان  داشت . سپس معاونت محترم اداری مالی سازمان مرکزی در خصوص سئوالات و درخواستهای کارکنان درموارد تبدیل وضعیت و اعمال مدرک جدید خود در حین خدمت و مزایای حقوقی مطا لبی ارائه داد . . ایشان همچنین از صدور حکم کارشناس مسئول با توجه به دادن امتحان مربوطه و داشتن شرایط  و ایتم های لازم خبر داد تا این امر بر اساس تخصص و شایسته سالاری صورت پذیرد .