1398/4/12 چهارشنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز میبد:
بازدید معاونت اداری مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور کشور از مرکز میبد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :جناب آقای دکتر علیزاده معاونت اداری و مالی دانشگاه پیام نور به‌همراه جناب دکتر میر حسینی رییس دانشگاه پیام نور استان یزد و جناب دکتر کمالی معاونت استان روز سه شنبه یازده تیر ماه 1398 با حضور در پیام نور مرکز میبد ضمن دیداری صمیمانه با اعضاء هیئت علمی و کارکنان از فضای آموزشی و کارگاههای این مرکز بازدید به عمل آورد.وی در حاشیه این بازدید که فرماندار شهرستان میبد نیزحضور داشت، طی جلسه ای به بررسی برنامه های آتی و استراتژیهای دانشگاه پیام نور در چشم انداز 5 سال آینده پرداخت.در پایان جلسه وی به‌همراه فرماندار و سایر همراهان از کارگاه تراش مرکز که مدتی است با مشارکت شرکت ماشین سازی نوآور در زمینه ساخت تجهیزات کارخانجات کاشی و دانشگاه پیام نور میبد راه اندازی شده است بازدید نمود.سپس از ساختمان قطب آزمایشگاهی پیام نور میبد واقع در کیلومتر دو جاده میبد یزد و از فضای موجود، کلاس ها و آزمایشگاهها بازدید بعمل آورد.شایان ذکر است دانشگاه پیام نور میبد  توانسته است، با رویکرد ارتباط با صنعت و در راستای شعر "سال رونق تولید" علاوه بر افزایش  درآمد 146 درصدی، بستر مناسب ایجاد اشتغال برای 5 نفر را فراهم نماید. رویکرد اصلی دانشگاه پیام نور میبد، بسترسازی و تسهیل گری ارائه خدمات تخصصی است که فارغ التحصیلان دانشگاهی را در حوزه تخصصی خود مشغول سازد. انتظار می رود تا پایان سال 1398، 4 واحد فناور در حوزه های بیوشیمی، گیاهان دارویی، موادغذایی و صنایع بسته بندی با حمایت های تسهیل گری دانشگاه پیام نور در سطح شهرستان راه اندازی شود.