1398/4/10 دوشنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر:
برگزاری مرحله مقدماتی بیست و سومین دوره مسابقات قرآن کریم در مرکز رضوانشهر

مرحله مقدماتی مسابقات سراسری قرآن و عترت دربخش شفاهی در  دانشگاه پیام‌نور مرکز رضوانشهر  برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مرحله مقدماتی بیست و سومین  دوره مسابقات قرآن کریم در بخش شفاهی (آوایی )  در دو بخش خواهران وبرادران در دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر برگزار گردید.

در این مرحله از مسابقات ، دانشجویان در بخش‌های مختلف شفاهی شامل قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ 5 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء و حفظ کل قرآن کریم با هم به رقابت  خواهند پرداخت. و نفرات برگزیده این مرحله از مسابقات به مسابقات مرحله استانی اعزام می‌شوند .

مسئول فرهنگی مرکز رضوانشهر  نیز در حاشیه برگزاری این مسابقات هدف از این مسابقات را ترویج فرهنگ قرآنی، تعمیق بخشی مفاهیم قرآنی و آشنایی با سیره اهل بیت عصمت و طهارت(ع) عنوان کرد .

گفتنی است مرحله کشوری  بخش شفاهی این دوره از مسابقات  در هفته اول مهرماه سال جاری در دانشگاه پیام نور استان کرمان برگزار خواهد گردید.