1398/6/13 چهارشنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز تفت:
برگزاری اولین جلسه شورای فرهنگی مرکز تفت در سال تحصیلی جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

اولین جلسه شورای فرهنگی مرکز تفت در سال تحصیلی جدید برگزار شد.

اولین جلسه شورای فرهنگی مرکز تفت در سال تحصیلی جدید در تاریخ 12/06/98با حضور اعضا در محل دفتر ریاست دانشگاه  پیام نور مرکزتفت برگزار شد. این جلسه، بمنظور استقبال از سال تحصیلی جدید،برنامه ریزی و سازماندهی فعالیتهای فرهنگی مرکز تفت در سال تحصیلی 99-98 برگزار گردید. در ابتدا ی جلسه ،دکتر محمدی (رییس دانشگاه) فرا رسیدن ماه محرم را به حاضرین در جلسه تسلیت گفت و ماه محرم را بهترین فرصت برای تفکر در فلسفه قیام امام حسین(ع)ونقش آن در پیشرفت جامعه اسلامی دانست.توجه به فرصتهای موجود، به کارگیری خلاقیت و نوآوری در فعالیتهای فرهنگی، تیم سازی و استفاده از فضای مجازی در پیشبرد اهداف و برنامه ها از جمله مواردی بود که دکترمحمدی به آنها پرداخت. در ادامه سایر اعضا به بیان ایده ها و طرحهای خود پرداختندکه تعدادی از آنها مورد تایید و تصویب شورا قرار گرفت.برگزاری جشن فارغ التحصیلان، کوهنوردی،برگزاری جشن توجیهی ورودیهای جدید،برگزاری نمایشگاه گل وگیاه، برگزاری نمایشگاه کتاب از جمله طرحهای مصوب شورا در این جلسه بود.