1398/6/13 چهارشنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان یزد:
برگزاری آزمون کتبی بخش معارف قرآنی و سیره معصومین (ع) بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور استان یزد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:آزمون کتبی بخش معارف قرآنی و سیره معصومین (ع) بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور  به صورت همزمان در دو مرحله کشوری و ملی برگزار گردید.

در این آزمون که در  روز دوشنبه 11 شهریورماه سال 1398 ساعت 10 صبح در محل مرکز / واحد هر دانشجو برگزار گردید در بخش معارف قرآنی که شامل رشته های سبک زندگی اسلامی ایرانی، پرسمان معارفی ، احکام، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با سیره معصومین علیهم السلام، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن ، اشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با احادیث اهل بیت علیهم السلام بود، از بین 49 نفر از شرکت کنندگان، نفرات برتر برگزیده خواهند شد.