1398/6/11 دوشنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان یزد:
جلسه بررسی جایگاه بانوان در دانشگاه با محوریت خانواده در دانشگاه پیام نور استان یزد

به گزارش روابط عمومی: جلسه ای با حضور دکتر میرحسینی رییس دانشگاه پیام نور استان،دکتر کمالی معاون دانشگاه، حجت الاسلام صدر الساداتی نماینده مقام رهبری در دانشگاه پیام نور استان و جمعی از مدیران ستادی با موضوع  جایگاه بانوان در دانشگاه با محوریت خانواده و در دفتر ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد برگزار شد. در ابتدای این جلسه دکتر میرحسینی حضور بانوان در دانشگاه را بسیار پررنگ برشمرد و توانمندی های آنان را در همه زمینه ها ستود. وی موفقیت آنان را نیز در خانواده بسیار مهم و  آن را کاملا مرتبط با موفقیت در محیط کار دانست. وی در ادامه از سرکار خانم فرنام مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان خواست تا با بررسی وضعیت و ظرفیت های بانوان شاغل در دانشگاه ، به شناسایی و اولویت بندی نیازمندیهای آنان در محیط کار و خانواده بپردازد و با مشورت و رایزنی با سایر واحد های ستادی،به تدارک برنامه های فرهنگی و رفاهی جامع و درخور آنان بر حسب شرایط فعلی بپردازند..همچنین حجت الاسلام والمسلمین صدر الساداتی خواستار مطالعه و بررسی بیشتر در این خصوص شد و با ذکر این نکته که تعیین شاخص های خانواده موفق نیازمند آموزش کارکنان است، راه حل آن را ایجاد فضایی مطمئن جهت مراجعه به مشاوران و شرکت در جلسه های آموزش خانواده، جهت آشنایی بیشتر  با شاخص های خانواده موفق شد.وی سایت ec.nahad.ir (مرکز آموزش و مشاوره مجازی دانشگاهیان وابسته به دفتر مقام معظم رهبری) را نیز جهت استفاده کارکنان جهت بالابردن سطح آگاهی نسبت به شاخص های خانواده موفق معرفی نمود.