1398/6/3 يكشنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان یزد:
جلسه با نمایندگان بانک سامان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه ای با حضور نمایندگان بانک سامان و با حضور دکتر میرحسینی رییس دانشگاه  و جمعی از مدیران ستادی در اتاق رییس دانشگاه پیام نور استان در خصوص راه های همکاری با آن بانک در جهت ارائه خدمات به پرسنل دانشگاه برگزار شد.در این جلسه نماینده بانک سامان بیان داشت که تفاهم نامه ای با وزارت علوم منعقد نموده ایم که محور این تفاهم نامه گسترش و ارتقای سطح کمی و کیفی همکاری‌های فیمابین با رعایت قوانین و مقررات پولی و بانکی و دستورالعمل‌های پولی و اعتباری بانک از طریق ارائه خدمات بانکی و اعطای تسهیلات از سوی بانک در چارچوب قوانین و مقررات ابلاغی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به اعضای هیئت علمی و کارکنان ، دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، نوآوری و مؤسسات آموزش عالی، می باشد و این بانک آماده هرگونه همکاری با دانشگاه در جهت مفاد تفاهم نامه است. در ادامه دکتر میرحسینی خواستار همکاری همه جانبه بانک سامان با کارکنان و اعضای علمی دانشگاه پیام نور استان شد.وی همچنین از مدیران ستادی خواست تا هرگونه خدماتی را در جهت تسهیل ارتباط پرسنل دانشگاه با بانک سامان فراهم نمایند.شایان ذکر است شرایط و خدمات ویژه این بانک برای همکاران محترم از طریق سامانه اداری دانشگاه(دیدگاه) ارسال میگردد.