1398/5/19 شنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر
برگزاری دومین جلسه جذب دانشجو در سال جاری با هدف انجام فعالیتهای تبلیغی در دانشگاه پیام نور رضوانشهر

دومین جلسه جذب دانشجو در سال جاری  با هدف انجام فعالیتهای تبلیغی در مرداد ماه امسال و در راستای معرفی هر چه بیشتر  مزایای تحصیل در  دانشگاه پیام نور  با حضور رییس مرکز دکتر حیدر حسینی ،مسئول آموزش آقای حاتمی وگروهی از مسئولین آموزش وپرورش و مدیران مقطع دبیرستان شهرستان اشکذردر دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر برگزار گردید.به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای دکتر حیدر حسینی  در  ابتدای این جلسه ، بر ادامه فعالیتهای موثر تبلیغی تاکید کرد و گفت:  یکی از مهمترین مکانهایی که امکان معرفی دانشگاه بدون کمترین هزینه ای وجود دارد محیط آموزشی سازمان آموزش وپرورش می باشد و خوشبختانه بسیاری از مسئولین آموزش وپرورش شهرستان اشکذر  دید مناسبی نسبت به دانشگاه پیام نور دارند و روسای مراکز و واحدها باید، این فرصت مهم را مغتنم شمرده و اقدامات لازم را در خصوص جذب دانشجو  انجام دهند.وی فضای مجازی را از مهترین ظرفیت های تبلیغی جذب دانشجو دانست وبیان نمود که باید به خوبی از آن  استفاده شود و روابط عمومی باید با تولید محتوای مناسب، اعم از تیزر و تصویر به خوبی در این زمینه ایفای نقش نماید. دکتر حسینی ارتباط با حلقه مشاوران آموزش و پرورش در پایگاههای انتخاب رشته را یکی دیگر از مسیرهای تبلیغات دانست و بیان کرد :کارشناسان دانشگاه باید با حضور در این پایگاهها و بیان مزایای تحصیلی و موفقیت های چشمگیر فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور، برخی ذهنیت های منفی موجود را اصلاح نمایند .در ادامه این جلسه سایر روشهای تبلیغی نظیر استفاده از برنامه های رادیویی،چاپ تراکت،به روز نمودن سایت های مراکز و واحدها ،پیگیری صحیح بودن تلفن های مراکز و واحدها در مرکز اطلاعات تلفنی 118و....مورد بررسی قرار گرفت و به تصویب رسید . ضمنا در پایان جلسه هر یک از مدیران ومسئولین آموزش وپرورش نقطه نظرات ودیدگاههای مهمی را در خصوص جذب حداکثری دانشجو  در دانشگاه پیام نور بیان نمودند .لازم به ذکر است بنابراعلام سازمان سنجش کشور، نتایج اولیه کنکور سراسری در دهه دوم مرداد ماه اعلام و متعاقب آن، انتخاب رشته داوطلبین آغاز خواهد شد .