1398/5/15 سه‌شنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان یزد:
عقد تفاهم نامه دانشگاه پیام نور استان یزد با مرکز تحقیقات پسته کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: تفاهم نامه همکاری دانشگاه پیام نور استان یزد با مرکز تحقیقات پسته کشور در زمینه های مختلف منعقد شد.

طی ملاقاتی که با حضور دکتر میرحسینی رییس دانشگاه پیام نور استان یزد و آقای دکتر اسماعیل پور رئیس مرکز تحقیقات پسته کشور در دفتر ریاست دانشگاه صورت گرفت،تفاهم نامه همکاری این مرکز با دانشگاه پیام نور استان یزد در راستای فعالیتهای علمی و عملی متناسب با شرایط هر دو سازمان امضا شد.

در این دیدار ابتدا دکتر میرحسینی با بیان امکانات و پتانسیل های موجود در مراکز و واحد های دانشگاه پیام نور استان در زمینه های مختلف، فعالیتهای صحیح و با راندمان بالا در زمینه های کشاورزی را نیازمند سه مقوله آب، زمین مناسب و کادر مجرب علمی دانست که در موارد فوق دانشگاه پیام نور را بسیار غنی توصیف نمود.وی آمادگی همه جانبه دانشگاه را در جهت عقد تفاهم نامه با مرکز تحقیقات پسته کشور در جهت پیشبرد اهداف عالیه هر دو سازمان  را اعلام و ابراز امیدواری کرد تا با عقد این تفاهم نامه شاهد برداشتن قدمی هرجند کوچک در سربلندی کشور عزیزمان ایران باشیم. در ادامه دکتر اسماعیل پور ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این جلسه امکانات دانشگاه پیام نور را بسیار خوب ارزیابی کرد و خواستار تعامل و همکاری دوجانبه هر دو سازمان در زمینه های مختلف شد.در پایان تفاهم نامه ای فی مابین دانشگاه پیام نور استان یزد و مرکز تحقیقات پسته کشور  در جهت توسعه و گسترش همکاری های مشترک و بهره مندی از امکانات و توانمندیهای یکدیگر در راستای استفاده بهینه از فرصت های علمی، فرهنگی،آموزشی،پژوهشی، اقتصادی، بین المللی و توانمند سازی نیروی انسانی منعقد گردید.

در پایان شایان ذکر است موسسه تحقیقات پسته کشور هم اکنون دارای 6 بخش تحقیقاتی و مجموعه آزمایشگاههای مجهز در تخصص‏های آفات، بیماریها، باغبانی و بیوتکنولوژی، خاکشناسی، آفلاتوکسین و سم شناسی و همچنین هفت ایستگاه تحقیقاتی شامل سه ایستگاه در استان کرمان و چهار ایستگاه در دامغان، قزوین، فیض آباد خراسان و اردکان می باشد. این موسسه با دارا بودن 22 عضو هیئت علمی و محقق در بخش های ستادی و استانی ، سالانه طرح ها و پروژه های زیادی را در راستای برنامه راهبردی تحقیقاتی پسته اجرا می کنند.