1398/5/15 سه‌شنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان یزد:
برگزاری جلسه جذب دانشجو با حضور روسای مراکز و واحد ها در ستاد استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه ستاد جذب دانشجو با حضور تمامی روسای مراکز و واحد ها به همراه نماینده کارگروه جذب دانشجو در هر مرکز و نیز تعدادی از اساتید و مدیران ستادی و با ریاست دکتر میرحسینی ، در سالن کنفرانس دانشگاه پیام نور استان یزد برگزار گردید. در ابتدای جلسه دکتر میرحسینی رئیس دانشگاه پیام نور استان ضمن اشاره به اهمیت فعالیت مناسب در جهت جذب دانشجو در فضای کنونی و رقابت تنگاتنگ دانشگاهها در این خصوص، دانشجو را رکن اصلی هر دانشگاه نامید و خواستار توجه همه پرسنل دانشگاه اعم از اساتید و کارکنان به این مهم شد.وی فعالیت در این خصوص را کاری گروهی و تیمی دانست و تشکیل کارگروه جذب دانشجو را در هر مرکز و واحد خواستار شد.همچنین با اعلام تشکیل کارگروه تبلیغات در ستاد استان ، راه اندازی آن رامفید و مناسب جهت صرفه جویی در وقت و هزینه در راستای فعالیت های تبلیغی مراکز دانست و از روسای مراکز و واحد ها خواست تا فردی را در هر مرکز جهت همکاری و هماهنگی با این کارگروه معرفی نمایند.در ادامه روسای مراکز و واحد ها هر کدام به تشریح برنامه های صورت گرفته و نیز آتی در جهت جذب حداکثری دانشجو پرداخته که اعم آن شامل:

نماز عید فطرو...، هماهنگی با کافی نت ها جهت نصب بنر