1398/4/19 چهارشنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز یزد :
برگزاری جلسه کمیته جذب دانشجو دردانشگاه پیام نوریزد

با توجه به ایام برگزاری کنکور سراسری سال تحصیلی 99 – 98 جلسه ی کمیته ی جذب دانشجو و همچنین ارائه ی گزارش اقدامات صورت گرفته در این زمینه در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، این جلسه که با حضور اعضای کمیته ی جذب دانشگاه پیام نور مرکز یزد و آقای کمالی معاون دانشگاه پیام نور استان و دکتر حاجی قاسمی رئیس کمیته ی جذب استان در محل دفتر ریاست دانشگاه پیام نور مرکز یزد برگزار شد به موضوعاتی چون ادامه ی روند تبلیغات و توزیع بروشورها در سطح شهر و همچنین تبلیغات در محل برگزاری آزمون های کنکور سراسری و آزمایشی پرداخته شد.در این جلسه گزارشی نیز از روند تبلیغات صورت گرفته در ایام برگزاری کنکور سراسری نیز ارئه شد. در ادامه تصویر فعالیت صورت گرفته در روز برگزاری کنکور سراسری از جمله توزیع بروشور تبلیغی دانشگاه در محل برگزاری کنکور سراسری را مشاهده می نمایید.