1398/4/16 يكشنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز مهریز
جلسه با مشاوران انتخاب رشته آزمون سراسری جهت جذب دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در این جلسه ابتدا دکتر فلاح پور رییس مرکز ضمن خوش آمد گویی به میهمانان، از تعاملی که بین دانشگاه پیام نور مهریز و مجموعه آموزش و پرورش وجود دارد اظهار خرسندی نمود و خواستار تداوم هر چه بیشتر این امر شدو گفت: یکی از مهم ترین انتخاب های زندگی، انتخاب رشته و محل تحصیل است چرا که این انتخاب تاثیر مستقیمی در آینده و زندگی هر شخصی خواهد داشت و امروزه با توجه به افزایش بیکاری بسیار موثر است که متقاضیان تحصیل در دانشگاه بتوانند در کنار تحصیل، سایر آموزش ها و مهارت ها را نیز بیاموزند که دانشگاه پیام نور با توجه به سیستم آموزشی خود و اجباری نبودن حضور در کلاس این امکان را برای دانشجویان فراهم نموده است.

در ادامه جلسه آقای صادقیان مسئول روابط عمومی مرکز نیز ضمن خوش آمد گویی گفت: دانشگاه پیام نور بزرگترین دانشگاه دولتی کشور است و این دانشگاه در رتبه بندی (isc) از نظر کیفیت آموزشی در رتبه اول قرار گرفته است.

همچنین طبق اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در سال ۹۴،  جزو یک‌درصد دانشگاه‌های برتر جهان قرار گرفت و از نظر فعالیت‌های پژوهشی در میان ۶۳ دانشگاه جامع کشور، حائز رتبه‌ی نهم شد. و اکنون پیام نور بین المللی ترین دانشگاه منطقه است که در ۶۴ کشور دفتر و نمایندگی دارد. ۳۰ درصد قبولی های کارشناسی ارشد دانشگاه های دولتی دانشجوی پیام نور بوده اند و نفرات اول آزمون های استخدامی کشور عمدتا تحصیل کرده دانشگاه پیام نور بوده و خوب است بدانیم در آزمون استخدامی یکی از بانک های کشور ده نفر اول پذیرفته این بانک همه فارغ التحصیل دانشگاه پیام نور بودند.

در ادامه به برخی مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور به صورت گذرا پرداخته شد که رئوس آن به شرح ذیل می باشد:

. برگزاری کلاس‌های درس با حضور اعضای علمی مجرب
اختیاری بودن حضور در کلاس برای دانشجویان (مناسب شاغلین علاقه‌مند به ادامه تحصیل)
ارائه‌ی مدرک مورد تایید وزارت علوم
شهریه‌ی مناسب در مقایسه با سایر دانشگاه‌های شهریه‌محور
امکان تقسیط شهریه
اعطای انواع وام شهریه برای کل تحصیل با بهره 2 درصد
تحصیل رایگان برای خانواده‌ی معظم شهدا و ایثارگران
امکان انتخاب محل آزمون پایان ترم در هر شهری از کشور که دارای مرکز پیام نور است.
امکان تغییر رشته براساس قوانین دانشگاه.
امکان تحصیل هم‌زمان در دو رشته.
امکان مهمان موقّت و مهمان دائم به تمامی مراکز کشور.
امکان انتخاب آموزش الکترونیکی و اینترنتی
پذیرش دانشجو در کلیه رشته های تحصیلی

در پایان آقای دکتر فلاح پور ضمن تشکر مجدد از شرکت کنندگان  برای ایشان آرزوی موفقیت نمود.