1398/3/18 شنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر
جلسه توجیهی امتحانات نیمسال دوم 98-97 ویژه کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در آستانه برگزاری امتحانات نیمسال دوم تحصیلی98-97جلسه توجیهی مراقبین با حضور دکتر حیدر حسینی رییس دانشگاه و کلیه کارکنان مرکز ،  در محل اتاق ریاست دانشگاه  برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر حسینی ضمن تشکر از کلیه کارکنان مرکز در خصوص همکاری با حوزه آموزش در برگزاری امتحانات نیمسال های گذشته عنوان نمود،  مراقبان در جلسه امتحان باید فضایی کاملا آرام را برای دانشجویان فراهم نموده تا دانشجویان با کمترین دغدغه ممکن به سوالات امتحانی پاسخ دهند .

در ادامه جلسه  مسئول آموزش مرکز دستورالعملهای  برگزاری امتحانات را جهت یادآوری به کارکنان مرکز   ارائه نمود .

در پایان حاضرین در جلسه به بیان دیدگاه ها و تجربیات خود در برگزاری امتحانات پرداختند .