برگزیده ها
1397/10/16 يكشنبه
تلاش درجهت رفع مشکل تامین بودجه اقامه نماز در مراکز وواحدهای دانشگاه پیام نور استان یزد
اولین جلسه ستاد اقامه نماز با حضور سرپرست دانشگاه پیام نور استان یزد وسایر اعضاء تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اولین جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه پیام نور استان یزد با حضور دکتر میر حسینی سرپرست دانشگاه،حجج اسلام صدر الساداتی وغرویان رئیس ومعاون نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه،تولائی دبیر اجرایی نهاد رهبری و آخوندی مدیر اداره فرهنگی ،دانشجویی وتربیت بدنی دانشگاه پیام نور استان یزد وسایر اعضاء در محل دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد.

در ابتدا حجت الاسلام غروی ضمن تبریک انتصاب دکتر میر حسینی، از سابقه عملکرد ستاد اقامه نماز در دانشگاه ووضع موجود گزارشی را ارائه نمود.وخواهان فعال تر شدن این ستاد با اضافه شدن تعدادی از دانشجویان علا قمند واساتید وکارکنان فعال در بحث ترویج نماز شد.